Logga in

Välkommen till Golden Wellness Naturhinderbana på Johnsson Gård.

 

Belägen i Vare i Varberg. Naturhinderbanan är ca 300 meter lång och har för närvarande 20 coola hinder av olika svårighetsgrader.
Vår vision är att få folk i rörelse och vår nisch är utomhus, hela året. Det är inne att vara ute. Vi tar till vara på utomhusmiljön samt det vi kan arbeta med i naturen, tillsammans med kroppen som verktyg.

Hinderbanan på Johnssons Gård är byggd med mycket kärlek och kreativitet. Delar av bygget är från Gården, där vi återanvänt både grindar, traktordäck, boxavdelare m.m.
Att komma ut till landet är en lisa för själen, ett stenkast från Varbergs Centrum. Bara ca 7 km tar du dig lätt på våra fina cykelvägar vi har här i Varberg eller varför inte en promenad eller ta joggingtur. Såklart är det lätt att ta sig med bil också.
Er upplevelse hos oss är så mycket mer än träning. Vi är noga med detaljerna, allt från bemötande, miljö, träningskompetens och unika möten med annorlunda träningsmöjligheter. Hos oss vill vi att ni ska känna Er hemma och längta till nästa gång.
Golden Wellness Naturhinderbana är en dröm som vi haft i många år. När vi tog kontakt med Eva-Lena & Håkan på Johnssons Gård och frågade om det möjligt fanns mark vi kunde hyra till att anlägga en Naturhinderbana så gick allt oförskämt fort och bra.

Från en snarvuxen skog med inga fria ytor såg vi snabbt hur det växte till fria ytor, en flisad bana på ca 300 meter. Med våra idéer ihop med Johnssons Gårds kreativa bemötande så har vår idé blivit verklighet.

Detta är bara början, vi har redan finslipat med ett naturgym med 9 stationer och oändliga träningsvarianter på stationerna i hjärtat av hinderbanan.

En grillplats finns på plats där man kan sitta stora gäng.

 

Vi är upprymda, förväntansfulla och galet taggade. Detta är början av något himla bra.

Vi kan anordna kickoff, företagsevent, föreningar för organisationer, kompisgänget, möhippor, svenskor m.m.

Vi har möjlighet att föreläsa i Studio Boxx på gården. Vi kan anordna vilket event ni önskar och givetvis fixar vi mat också. Om inte Rub & Smoke har öppet, har vi ett ess i rockärmen och fixar det ni önskar.

Vi har goda samarbeten med våra gårdsgrannar som Sandt Brewery ölbryggeri, Hembränt Keramik, Rub & Smoke BBQ & Studio Boxx.

 

Vi driver Golden Wellness med mycket passion. Vi har stor erfarenhet inom både fysisk aktivitet, föreläsningar, coachning, träningsresor , stora event, m.m. Vid frågor kontakta oss på info@goldenwellness.se ring 0730 634661
Varmt välkomna UT till oss på landet/Petra & Håkan.
Adress:

Vare 47

432 91  Varberg

GPS-koordinater: 57.06219, 12.31432